Lei av alle reklamene som vises når du bruker MSN? Vil du «tweake» MSN etter dine behov, fjerne unødvendige knapper og funksjoner, legge til nye funksjoner? A-Patch er et gratis program som nettopp lar deg gjøre dette. Merk at bruken av A-Patch kan stride mot brukervilkårene du godkjenner når du installerer MSN.


Når du først kjører A-Patch blir du møtt av et vindu som lar deg velge mellom å «tweake» MSN og gjenopprette MSN.
Deretter følger det flere sider med valgmuligheter, alt fra om du vil fjerne reklame, fjerne forsinkelsen for sending av nudges, omplassere knapper eller til og med å gjøre det mulig å kjøre flere instanser av MSN på en gang, noe som kan være kjekt hvis du har flere MSN-kontoer du vil logge på uten å installere andre klienter eller bruke Web Messenger.

På bildet under ser du hvordan A-Patch ser ut (bildet er klikkbart)
Hele prosessen er svært oversiktlig og forstålig. Når du haker av for noe til venstre oppdateres eksempelbildet av MSN på høyre side av vinduet. Dette gjør at du kan prøve deg litt frem uten å måtte starte prosessen på nytt.
A-Patch oppdateres kontinuerlig ettersom det slippes nye versjoner av MSN eller Windows Live Messenger som det nå heter.
Bruk av A-Patch skjer på eget ansvar. Flere av funksjonene til A-Patch bryter med brukervilkårene til MSN. Gratis-Programmer.net og/eller dens eiere kan ikke holdes juridisk ansvarlig for bruken av A-Patch.
Vil du fortsatt vil laste ned A-Patch kan du gjøre det ved å følge lenken til A-Patchs offisielle nedlastningsside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *