Filehippo Update Checker introFileHippo Update Checker er et lite gratis program fra www.filehippo.com. Programmet lar deg enkelt sjekke om du har siste versjon av programmene du har installert på datamaskinen, noe som kan være lurt for en sikkert og stabil datamaskin. Programmet lister også opp beta versjoner av noen programmer om du er interessert i å teste disse.

Programmet støtter Windows Vista, XP, 2003, 2000, ME og 98.

FileHippo Update Checker finnes i to versjoner

Programmet finnes i to versjoner, en installerbar versjon som starter hver gang du starter Windows. Fordelen med denne versjonen er at du alltid er oppdatert med siste versjon av programmene du har på datamaskinen, ulempen er derimot at det legger seg i oppstarten, noe som kan gjøre datamaskinen tregere ved oppstart.

Den andre versjonen er en såkalt frittstående versjon (standalone). Denne versjonen kan kjøres direkte uten installasjon, altså du kan rett og slett putte den på en minnepinne og kjøre den direkte fra den.

Begge versjonene gjør at du havner på en resultatside som denne:

Filehippo Update Results

Herfra må du bare trykke på den grønne pilen for å laste ned siste versjon. Som du kanskje ser er det også listet opp beta-versjoner av noen programmer. Beta programmer anbefales bare for avanserte brukere da en betaversjon noen ganger skaper mer bry enn nytte.

Gå til FileHippo Update Checkers hjemmeside for å laste ned programmet.

Comments

  1. Pingback: The PC Decrapifier fjerner dritt fra din nye datamaskin | Gratis-Programmer.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *