Har du noen ganger erget deg over at YouTube ikke lar deg laste ned innholdet? Jeg har nemlig registrert at det er flere som lurer på hvordan man gjør nettopp dette, derfor har jeg skrevet denne korte guiden som viser hvordan man enkelt laster ned filmer fra YouTube.

Nettbaserte tjenester som lar deg laste ned filmer fra YouTube

Denne metoden er kanskje å foretrekke da den medfører at du slipper å installere flere programmer, det eneste kravet er at du har Java og en nettleser. Jeg er klart over at det finnes utallige lignende tjenester, men mener at det holder med en som fungerer bra. Grunnen til at jeg ikke anbefaler noen programmer til dette er at samtlige programmer jeg har funnet inneholder forskjellige former for unødvendige verktøylinjer o.l. Finner du derfor et program som fungerer bra samtidig som det ikke inneholder mye snusk så er det bare å rope ut i kommentarfeltet!

Clipconverter.cc

Denne fungerer veldig enkelt, la oss si at du vil laste ned https://www.youtube.com/watch?v=38tGD-uGRr4

Alt du trenger å gjøre er å gå til Clipconverter.cc, skrive inn adressen til det aktuelle klippet, altså i vårt tilfelle https://www.youtube.com/watch?v=38tGD-uGRr4

clipconverter

 

Trykk så på knappen «Continue» og du kommer til en side som ser slik ut:

lagre_film_youtube

 

Her er det bare å velge hvilken kvalitet du ønsker filen i, hvilket format for så å trykke på «Start».

Bonus: Last ned kun lydfilen til det gitte klippet

Du har mest sannsynlig kommet over flere unike sanger/lydklipp som ikke finnes andre steder enn på YouTube, derfor har jeg valgt å ta med denne bonusen.

Siden GetAudioFromVideo.com lar deg nemlig laste ned selve lydfilen som en MP3 fil fra ønsket klipp. Det du gjør her er å først gå til YouTube og finne en passende film, kopier så linken og gå til GetAudioFromVideo.com hvor du limer inn adressen til klippet. Følg så instruksjonene på siden og du vil så få en MP3-fil som resultat.

Jeg håper du fikk  nytte av denne guiden, og om det mot all formodning skulle være spørsmål i forbindelse med denne guiden er det bare å bruke kommentarfeltet under.

http://www.getaudiofromvideo.com/

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *