MaxTo er et program primært for deg som har en stor skjerm, men det kan også være nyttig for deg med en mindre skjerm. Programmet er laget for å få til en bedre organisering av vinduer enn det som er standard.

Kort om MaxTo

Programmet utvikles per i dag av Vegard A. Larsen og er Creative Commons-lisensiert. Dette betyr at det er gratis for ikke-kommersiell bruk. I likhet med resten av programmene på Gratis-Programmer.net følger det selvfølgelig ikke med noen form for spionprogrammer og lignende.

I bruk

Programmet deler opp skjermen i regioner. Man kan enkelt forklare en region som en skjerm inne i skjermen, maksimerer du ett vindu inne i en region vil det holde seg inne i regionen.

Programmet er svært lett i bruk, som du ser på bildet ovenfor er det ganske selvforklarende. Man kan til og med opprette flere profiler om det er ønskelig. MaxTo har i tillegg alternative regioner. Disse aktiverer du ved å gå til ikonet i systray, og velge Change regions, Alternate. Når du har aktivert de brukes de ved å holde inn Alt når du maksimerer ett vindu.

Vil du maksimere ett vindu til hele skjermen holder du enkelt og greit inn Shift. Dette gjør at MaxTo oppfattes som ett svært fleksibelt program etter min mening.

Systemkrav

  • Windows Vista eller XP (32-bit eller 64-bit)
  • .NET 2.0 (allerede installert på Vista)

Gå til hjemmesiden til MaxTo for å laste ned programmet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *