Om siden

Gratis-Programmer.net ble opprettet 5. Mars 2008 etter at undertegnede hadde søkt litt rundt og sett på norskspråklige sider som tilbyr gratis programmer. Samtlige av sidene jeg fant var enten overfylte av reklame, eller så var de rett og slett en liste over gratis programmer. Da var rett og slett en mangel på en side som beskrev hvert enkelt program litt grundigere.

Derfor er idéen bak siden er å tilby et gratis programmer som er trygge i bruk. Med trygge i bruk mener jeg at det ikke følger skjulte reklameprogrammer og annen ondsinnet kode som det ikke er lett å velge bort. Noen av programmene lar deg derimot selv velge om du ønsker å installere for eksempel en verktøylinje under installasjonsprosessen. Dette vil ALLTID være frivillig på programmene du finner på denne siden.

Oppsettet av siden
Siden kjører per i dag på WordPress og bruker et design som heter Techpress. Dette har blitt oversatt til norsk og tilpasset siden. Siden hostes for tiden av Host1.no – en host jeg sterkt anbefaler! En an grunnene til at jeg valgte Host1.no er deres gode oppetid, ta en titt selv om du ikke er overbevist. I tillegg får du en veldig hjelpsom kundeservice.

Kontakt meg

Vil du kontakte meg angående noe er det bare å sende en e-post til kenneth@gratis-programmer.net.

-Kenneth Eggan