Ved å besøke dette nettstedet bekrefter du at du har lest og akseptert følgende.

Loggfiler
Som de fleste andre nettsteder bruker dette nettstedet loggfiler for å føre statistikk og hindre misbruk av tjenesten.

Loggene inneholder blant annet din IP-adresse, nettlesertype, tidspunktet du lastet siden, refererende sider m.m. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

Kommentarer

For å publisere en kommentar på dette nettstedet kreves det at du skriver inn en gyldig e-postadresse. Denne vil kun bli brukt til å sende deg oppdateringer på det valgte innlegget om du har krysset av for dette. I tillegg kan adressen brukes til å sende deg invitasjoner o.l. om du har bedt om dette.

Vi vil aldri selge personlige opplysninger til tredjeparter.

Informasjonskapsler og Web Beacons

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på dine nettsteder og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til http://www.google.no/privacy_ads.html.

Dette nettstedet har ikke noen kontroll over informasjonskapsler som er brukt av annonsører. Hvis du ønsker mer informasjon om deres bruk av informasjonskapsler og web beacons må du kontakte dem direkte.

Hvis du trenger mere informasjon eller har spørsmål angående ditt personvern vær vennlig å send oss en e-post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *