Se for deg at du nettopp eller nylig har  kjøpt en ny datamaskin, en maskin som kanskje kostet litt mer enn du hadde budsjettert til. Du setter deg ned og skal nyte ditt nye arbeidsredskap, men det oppstår er ett problem, maskinen er absolutt ikke så rask som du hadde forventet. Dette kan det være flere grunner til, men mest sannsynlig har du fått med en haug med programmer fra produsenten som du absolutt ikke trenger. Alt fra demoversjoner av kjente programmer til programmer du aldri hadde trodd eksisterte. Alle disse vil at du skal punge ut for dem, gjerne ved å komme med påminnelser midt på skjermen av din nyinnkjøpte datamaskin. Men fortvil ikke, det finnes faktisk en rask løsning på problemet, nemlig The PC Decrapifier.

Hvorfor er det slik?

Du lurer kanskje på hvorfor i all verden et er slik? Vel, grunnen er ganske enkel, nemlig å tjene mer penger. For at ett selskap skal få lov til å legge inn sin programvare på en ny datamaskin må de betale produsenten av maskinen. Flere programmer vil i de fleste tilfeller bety større marginer for produsenten. Derfor er det ofte ingen maksimal grense på hvor mye dritt man kan få med en ny datamaskin.

Slik fungerer The PC Decrapifier

The PC Decrapifier fungerer uten installasjon, du kjører rett og slett programfilen og en veiviser dukker opp slik bildet under viser. Er du usikker om du har siste versjon av The PC Decrapifier trykker du bare på «Check for Updates», deretter er det bare å gå til neste side i veiviseren.The PC Decrapifier

Etter hvert vil du også få valget om å opprette ett systemgjenopprettingspunkt, dette er sterkt å anbefale da du vil kunne gjenopprette systemet om du mot formodning skulle slette noe som du burde latt være. The PC Decrapifier - SystemgjenopprettingspunktDeretter kommer bildet som har mest å si for ytelsen til maskinen. Her må du være obs på hva du fjerner, det meste er trygt å fjerne,f.eks ekstra verktøylinjer og ikoner du ikke trenger, men jeg opplevde også The PC Decrapifier ville fjerne litt for mye. Er du i tvil er det bare å spørre i kommentarfeltet under så skal jeg hjelpe deg så raskt som overhodet mulig. Om du fjerner antivirusprogrammet som fulgte med vil jeg anbefale at du tar en titt i kategorien for antivirus her på Gratis-programmer.net hvor jeg har testet en god del gratis sikkerhetsløsninger. En annen ting du kan gjøre for å øke ytelsen og opprettholde sikkerheten er å oppdatere installerte programmer. For å laste ned The PC Decrapifier går du til utviklerens nedlastningsside

Comments

  1. Kenneth Eggan Article Author

    Vil tro de aller fleste vil ha en rask og feilfri PC, derfor er det kjekt med slike programmer som rydder opp. Håper du fant det du trengte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *